Sistem za naročanje strank za lažje poslovanje - Lime Booking

Kako lahko sistem za naročanje poenostavi vaše poslovanje?

Kako lahko sistem za naročanje poenostavi vaše poslovanje? - Lime Booking
Poenostavite vaše poslovanje s pomočjo sistema za naročanje na termine, ki bo vaš salon popeljal na višjo raven.

V današnjem času, kjer se hitrost, učinkovitost in odzivnost štejejo za najpomembnejše dejavnike uspešnega poslovanja, je ključno raziskati načine, kako izboljšati svoje poslovanje in hkrati zagotoviti vrhunsko izkušnjo svojim strankam.

Sistem za naročanje na termine se je izkazal kot eno izmed  najmočnejših orodij, ki lahko poenostavi vaše poslovanje in hkrati pozitivno vpliva na zadovoljstvo strank.

Zmanjšanje administrativne obremenitve

Ena izmed najpomembnejših funkcionalnosti sistema za spletno naročanje na termine je zagotovo to, da strankam omogoča enostavno in hitro naročanje. Svoj termin si tako lahko zagotovijo kjerkoli in kadarkoli. Mogoče vas bo presenetilo, ampak kar 40% strank se na termin naroči izven delovnega časa. 

Seveda pa to ne prinese zadovoljstva le strankam, ampak tudi poenostavi poslovanje, saj močno zmanjšuje administrativno obremenitev in vam prihrani veliko časa, ki bi drugače morali nameniti odgovarjanju na vsa sporočila ter klice.

Kako lahko sistem za naročanje poenostavi vaše poslovanje? - Lime Booking

Avtomatska obvestila

Zagotovo se strinjate, da je ena izmed najpogostejših težav v salonih to, da stranka ne pride na dogovorjeni termin, kar povzroči veliko izgubo časa, prihodkov in tudi nepotrebno slabo voljo. 

Sistem za spletno naročanje na srečo rešuje tudi to težavo. Prednost pa ni le to, da občutno zmanjšuje število neprihodov na termine, ampak pozitivno vpliva na komunikacijo s stranko, saj ta avtomatsko dobi potrditev termina, opomnik in druga obvestila. 

Sliši se res sanjsko, da se lahko s pomočjo sistema za spletno naročanje enkrat za vselej poslovite od nepričakovanih praznih mest v urniku in izgube prihodkov zaradi neprihodov, kajne?

“Neprihodi lahko podjetja stanejo približno 21% letnih prihodkov.”

“Do 10 ur tedensko prihranijo saloni, ki uporabljajo sistem za spletno naročanje, pri administraciji in komunikaciji s strankami.”

Boljša preglednost in organizacija

Sistem za spletno naročanje na termine omogoča jasen pregled nad razpoložljivimi termini, kar olajšuje organizacijo vaših storitev.

To vam omogoča boljšo razporeditev časa in dela ter preprečuje prekrivanje terminov. Posledično se izboljša učinkovitost in poenostavi vaše poslovanje ter zmanjša se možnost nepotrebnih napak.

Spletni koledar na računalniku - Lime Booking

Ne glede na panogo, v kateri delujete, vam lahko sistem za spletno naročanje prinese izjemne koristi. Od manjše administrativne obremenitve, avtomatskih obvestil, do boljše preglednosti in organizacije. 

Še več o prednostih, ki jih prinaša eden izmed najbolj naprednih sistemov za spletno naročanje, Lime Booking, si lahko preberete na naši blog strani.

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!