Pogosta vprašanja - Lime Booking

Pogosta vprašanja

1. Ali lahko uporabljam Lime Booking brez spletnega naročanja, samo za SMS obveščanje?

Seveda. Veliko naših uporabnikov uporablja Lime Booking brez funkcionalnosti spletnega naročanja. Termine lahko vodite kot sedaj, le da jih namesto v beležko vnašate v Lime koledar.

Stranke se še vedno lahko k vam naročajo tudi preko drugih kanalov, torej tudi preko telefona. Sami lahko kadarkoli osebo vnesete ročno v spletni koledar.

Do Lime Bookinga lahko dostopate iz različnih naprav (računalnik, telefon, tablica) s pomočjo svojega uporabniškega imena in gesla. Prav tako ste lahko prijavljeni v več naprav hkrati.

Kadarkoli se lahko odločite za menjavo paketov, spremembo števila uporabnikov in/ali lokacij ter nakup dodatnih modulov (spletna stran, ID pošiljatelja po meri).

Število strank je v vseh paketih neomejeno.

Lime Booking omogoča omejevanja koliko časa pred terminom (ali za koliko vnaprej) se vam lahko stranka naroči na termin.

Da, Lime Booking omogoča nastavitev obveščanja zaposlenih preko SMS in/ali e-mail obvestil o naročanjih, prenaročanjih in odpovedih terminov.

Lime Booking je bil zasnovan za uporabo na vseh napravah, s posebnim poudarkom uporabe na telefonskih napravah. Do Lime Bookinga lahko s polnimi funkcionalnostmi dostopate tako preko telefona, računalnika kot tudi preko tablice.

Ne, aplikacija za naročanje ni potrebna. Stranka se lahko naroči na termin preko vaše spletne strani/forme tako na telefonu kot tudi na računalniku ali tablici.

Nič zato! Čeprav nimate fiksnega urnika si urnik lahko prilagodite kakorkoli želite. Prav tako lahko poljubno odpirate/zapirate možnost naročanja preko spleta za vsak posamezen dan posebej.

Naša svetovalna ekipa poskrbi za čim lažji prehod iz prejšnje aplikacije na Lime Booking. Pri prestavitvi terminov vam tako pomagamo mi.

Za vsako storitev si lahko nastavite dolžino trajanja po meri. Prav tako lahko določite, koliko časa storitev traja z izvajalcem storitve in koliko časa je izvajalec prost, da izvede druge storive (t.i. storitev s pavzo).

Tako SMS kot e-mail sporočila si lahko kreirate sami. Personalizirate jih lahko s pomočjo dinamičnih polj, prav tako pa lahko imate besedilo po meri za vsako storitev.

Lime Booking omogoča ponavljajoče termine, katerih dolžino trajanja določite sami.

Tukaj smo, da vam pomagamo.

Imate vprašanje ali težavo, na katero niste prejeli odgovora? Kontaktirajte našo ekipo in z veseljem vam bomo pomagali!