O aplikaciji - Lime Booking

Pokrijemo vse plati
naročanja strank.

S pomočjo Lime Booking aplikacije si olajšate več kot samo naročanje vaših strank!

Spletni koledar

Imejte vse proste in zasedene termine na dlani. Dostopajte do digitalnega koledarja preko računalnika ali mobilnega telefona ter imejte popoln pregled nad zasedenostjo vaših terminov.

Online koledar Lime Booking

Spletno naročanje

Razbremenite se klicev strank med delom ali sporočil v poznih nočnih urah. Omogočite vašim strankam, da si izberejo termin, ki jim ustreza kar same, s pomočjo spletnega obrazca.

Avtomatska SMS in
e-mail obvestila

Zmanjšajte število ne-prihodov na termine s pomočjo avtomatskega SMS ali e-mail obveščanja vaših strank.

Avtomatski SMS-i - Lime Booking
Analitika poslovanja - Lime Booking

Analitika

Imejte popoln pregled nad vašim poslovanjem s pomočjo pregleda strank, kartice terminov in analitike.

Spletna plačila

Omogočite vašim strankam, da plačajo storitev vnaprej kar preko spleta. Zahtevajte avansno plačilo za storitve višjega cenovnega ranga.

Spletno plačevanje - Lime Booking
Novo osebje - Lime Booking

Urniki

Evidenca dela vseh zaposlenih na enem mestu. Ustvarite urnik dela, dodajte pavze, malice ali bolniške.

Uporabniki so na prvem mestu 💚.

Studio Trepka

Anja F.

Lime Booking je neki najboljšega, ker imam vse podatke pri roki, tudi rezervacije potekajo hitreje in bolj pregledno. Ekipa pa je hitra in prijazna!

Pri nabriti Ani

Ana K.

Lime uporabljam zato, ker mi lajša življenje. Ni se mi več treba javljati na klice, strankam je lažje ker se lahko naročijo online kadarkoli želijo. Všeč mi je tudi, ker je ful pregledno in ful enostavno, tudi za stranke!

Studio 971

Nina H.

Priporočam! Odkar uporabljam Lime je vodenje salona zame lažje. Lime je enostaven za uporabo, pregleden, prihrani mi veliko časa, prav tako so zadovoljne moje stranke. Pohvala tudi ekipi za prijaznost in odzivnost 🙂

Glow Up

Tjaša J. F.

Ocena 11/10. Zadeva je preprosta in učinkovita. Kapo dol tudi celotni Lime ekipi, ker so neverjetno odszivni tudi takrat, ko (naj bi bili) na off. Predvsem pa smo navdušeni, ker upoštevajo vse naše želje in predloge in jih kakor se le da hitro uresničijo. V povprečju nam Lime Booking prihrani cca 5 ur dnevno!

Salon Cani

Tjaša Ž.

Sporočam vam da je program super in smo zelo zadovolni saj nam olajša veliko dela in vse je lepo pregledno in urejeno…ko bo moznost vnosa slik nam sporocite. Lep pozdrav in salona love cani❤️

Resultant

Enej K.

Lime Booking smo v našem podjetju uvedli za boljši pregled naših strank in razporejanje svetovalnih terminov. Moramo reči, da smo zelo zadovoljni s celotno uporabniško izkušnjo. Všeč nam je tudi odzivnost ekipe in konstanten razvoj samega orodja. Toplo priporočam!

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!