Začetek poletja prinaša nove posodobitve! - Lime Booking

Začetek poletja prinaša nove posodobitve!

V današnjem blogu vam bomo predstavili novo funkcionalnost, ki vam omogoča pošiljanje SMS ali e-mail obvestil za vsak termin po meri. Prav tako vam predstavljamo možnost dodajanja povezanih terminov in urejanje filtrov.

1. Pošiljanje obvestil za termin po meri

Sedaj lahko vašim strankam pošljete sporočila po meri za posamezen termin. Enostavno kliknite na obstoječi termin stranke in izberite Ustvari novo sporočilo.

Nato lahko izbirate med predlogami sporočil ali pa napišete povsem svojega. Določite datum in čas pošiljanja ter kliknete na gumb Načrtuj sporočilo.

Za vklop funkcionalnosti nas prosimo kontaktirajte na info@lime-booking.com ali na tel. št. 040 234 606.

2. Enostavno dodajanje povezanih terminov

Želite k stranki, ki že ima termin dodati storitev, pa ne bi radi, da dobi še eno SMS obvestilo? S klikom na obstoječi termin se vam pojavi gumb s simbolom +, kjer lahko dodate novo storitev.

Za potrditev kliknete na gumb posodobi podatke in kreiran bo dodatni termin za novo storitev, pri čemer stranka za tega ne bo dobila še enega obvestila.

3. Urejanje filtrov

Se vam zgodi, da vidite na koledarju sive obrise, kjer ni vidno ime stranke, storitev in termin?

V tem primeru morate preveriti, da imate vklopljene pravilne filtre, ki prikazujejo dneve, storitve, zaposlene in nastavitve koledarja.

Ekipa Lime Booking se vam kot vedno zahvaljuje za uporabo in za vaš doprinos pri razvijanju sistema. Še naprej se bomo trudili, da bomo z rednimi posodobitvami in dodajanjem funkcionalnosti izboljševali vaš proces naročanja, upravljanja in obveščanja strank!

Če pri uporabi naletite na kakršnokoli vprašanje, nas brez problema kontaktirajte na info@lime-booking.com ali na tel. št. 040 234 606

Picture of Marcel

Marcel

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!