Top 3 kozmetični trendi letošnje jeseni - Lime Booking

Top 3 kozmetični trendi letošnje jeseni

Top 3 kozmetični trendi letošnje jeseni - Lime Booking
Tudi letošnja jesen prinaša nove kozmetične trende - naravne ali drzne. Izbirajte svoj trend in zasijte v tej barviti sezoni.

Ko se poletje umika in se narava pripravlja na jesensko preobleko, tudi svet kozmetike dobi novo podobo. Jesen je čas prehoda in novih začetkov, kar velja tudi za kozmetične trende. Vsak letni čas prinese sveže smernice, nove tehnike ličenja in zanimive produkte, ki spodbujajo, da razširite meje svojega ustvarjalnega izražanja skozi ličenje. Ne glede na to, ali obožujete minimalističen videz ali ste navdušeni nad drznimi eksperimenti, je letošnja jesen čas, da odkrijete, kaj je v svetu lepote novega.

Latte make up

Eden izmed trendov, ki se je prenesel iz poletja v jesen, je Latte make up. Prepoznaven je po svoji nežni eleganci in toplini naravnega videza, ustvarjen pa je bil po navdihu priljubljene kave latte.

Glavna značilnost latte make upa je naravna koža, ki sije in diha. Poudarek je na ustvarjanju enakomerne podlage, ki dopušča, da naravna lepota prevlada. Uporabljajo se lahke podlage, kot so BB kreme ali nežni pudri, da se koža počuti sveže, hkrati pa izgleda brezhibno.

Na področju oči trend združuje nevtralne odtenke, kot so topli rjavi, karamelni in nežni vanilijevi toni. Senčila se nežno prelivajo in se združujejo v mehke prehode, kar ustvarja nežen in topel naravni videz.

Poseben poudarek je namenjen ustnicam, kjer se uporabljajo nežni odtenki, podobni barvam mleka in kave latte, cilj pa je ustvariti vtis nežno obarvanih ustnic.

V poletnih mesecih pa je ta trend že navdušil marsikatere znane osebnosti, med drugimi tudi Hailey Bieber, ki je še dodatno pripomogla k njegovi priljubljenosti.

Krvavo rdeče ustnice

Letošnjo jesen bo krvavo rdeča barva ustnic prevzela središče pozornosti kot eden izmed ključnih lepotnih trendov. Izrazit odtenek rdeče bo prinesel močan in samozavesten videz, ki se popolnoma poda k toplim tonom jesenskih barv.

Ta trend se prilagodi različnim tonom kože, saj krvavo rdeča barva ponuja široko paleto odtenkov. Ne glede na to, ali se odločite za globoko vinsko rdečo ali pa za svetlejši odtenek, boste zagotovo izstopali.

Ta trend je kot nalašč za tiste, ki bi radi preizkusili nekaj bolj drznega in se raje poslužujete nekoliko bolj opaznih slogov ličenja.

Barbie roza rdečilo

Zagotovo niste presenečeni, da se bo navdušenje nad Barbie preneselo tudi v jesen, kajne?

Ta trend predstavlja živahen in ženstven odtenek roza na ličnicah.

Tisti, ki prisegate na naravnejši videz, se lahko odločite za nežno nanašanje tega odtenka, da ustvarite naraven in svež poudarek na ličnicah. Pri tem gre za izboljšano različico naravne rdečice, ki ga bo ta trend  pričaral na vašem obrazu.

Barbie pink blush lahko kombinirate z nevtralnimi očesnimi senčili za uravnotežen videz ali pa ga uporabite kot del drznega videza, kjer se barvno ujema z drugimi elementi ličenja.

Za ta trend je značilno, da prinaša svežino, barvitost in živahnost ter popestri turobnejše jesenske dni.

Kot ste lahko videli, je jesen res idealen čas za igranje z barvami, teksturami in slogi ter spodbuja, da preizkusite različne odtenke in se poigrate z različnimi videzi. da odkrijete nove načine, kako izraziti svojo osebnost skozi ličenje. Že veste, katerega izmed letošnjih jesenskih trendov boste prvega preizkusili?

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!