Se vidimo na Hairstyle News v Opatiji!  - Lime Booking

Se vidimo na Hairstyle News v Opatiji!

Opatija se pripravlja na največji dogodek v svetu frizerstva - Hairstyle News 2024! Poleg vsega dogajanja boste lahko obiskali tudi našo stojnico in izvedeli več iz prve roke.

Pozdravljeni dragi frizerji, brivci in drugi!

Prihaja največje regionalno srečanje frizerjev – Hairstyle News 2024, ki bo potekalo 16. in 17. marca v prečudoviti Opatiji in seveda ga ne bomo zamudili niti mi.

Hairstyle News je več kot zgolj dogodek; je praznik, na katerem se združijo frizerji iz celega območja, da bi delili svoje znanje, izkušnje in ljubezen do poklica, skozi edukacijo, druženje in navdihujoče predstavitve.

Obeta se nam intenziven dvodnevni program, poln edukativnih seminarjev, predavanj, demonstracij, izmenjave idej in seveda, zabave! V Veliki dvorani bodo potekali različni edukacijski programi, kot so Salon Business Conference, Cut&Style in Colorama, medtem ko bo Barbershop Arena gostila posebne dogodke za moške frizerje in brivce.

Sejem pa bo oživel tudi s številnimi razstavljavci in blagovnimi znamkami, ki ponujajo profesionalne frizerske izdelke in storitve, od katerih lahko izberete najboljše za svoj salon. 

Na eni od stojnic boste imeli priložnost spoznati tudi naš sistem – Lime Booking in se naučiti, kako lahko ta tehnološka rešitev izboljša vaše poslovanje. Poklepetali boste lahko z našimi svetovalci, iz prve roke prejeli informacije in morda bili deležni še kakšnega presenečenja. 😉 

Obiščite našo stojnico na sejmu, kjer vam bomo s ponosom predstavili, kako lahko Lime Booking olajša vaše delo, privabi več strank in izboljša vašo storitev.

Se vidimo tam!

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Upam, da ti je bila prebrana vsebina všeč. 🙂

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!