Se vidimo na Beauty & Hair Expo v Zagrebu! - Lime Booking

Se vidimo na Beauty & Hair Expo v Zagrebu!

Zagreb se pripravlja na že 25. jubilejni Beauty & Hair Expo 2024. Poleg vsega dogajanja boste lahko obiskali tudi našo stojnico in izvedeli več o Lime Booking-u iz prve roke. Se vidimo!

Pozdravljeni dragi frizerji, kozmetičarke in ostali ljubitelji lepotne industrije! 

Med 8. in 10. marcem bo v Zagrebu potekal že 25. Beauty & Hair Expo Zagreb 2024, ki je eden izmed izmed največjih dogodkov na področju lepotne in frizerske industrije.

Na pestrem tridnevnem dogajanju lahko pričakujete pester nabor izobraževanj, znane domače in tuje blagovne znamke, razstavljalce in distributerje iz sveta lepotne in frizerske industrije, ki so vodilni na svojih področjih.

Sejem je kot nalašč za frizerje, kozmetičarke, vizažiste, nohtne stilistke in ostale, ki želite izvedeti vse o najnovejših trendih ter novostih na tem področju. 

Na eni od stojnic pa boste imeli priložnost spoznati tudi naš sistem – Lime Booking in se naučiti, kako lahko ta tehnološka rešitev izboljša vaše poslovanje. Poklepetali boste lahko tudi z našimi svetovalci in tako iz prve roke prejeli informacije.

Vabljeni na našo stojnico, kjer vam bomo s ponosom predstavili, kako lahko Lime Booking olajša vaše delo, privabi več strank, prihrani čas in izboljša vašo storitev.

Se vidimo tam!

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!