Se vidimo na Beauty Forum-u v Ljubljani!  - Lime Booking

Se vidimo na Beauty Forum-u v Ljubljani!

Beauty forum Ljubljana 2024 - Lime Booking
V Ljubljani bo kmalu zaživel letošnji Beauty forum, kjer ne bomo manjkali niti mi. Preberite več o dogodku in nas obiščite na stojnici.

Pozdravljeni dragi frizerji, kozmetičarji in vsi sodelavci lepotne industrije!

Vabimo vas na edinstven dogodek, ki bo prava poslastica za vse ljubitelje lepote, kozmetike in frizerstva! Pripravlja se spektakularni Beauty Forum, ki bo potekal 13. in 14. aprila 2024 v Ljubljani. To bo sejem kozmetike, lepote in frizerstva, ki ga ne smete zamuditi! 

Na sejmu se boste srečali s profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in drugih dejavnosti. Med mnogimi razstavljavci boste lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov. Ne zamudite strokovnih predavanj, predstavitev novosti in delavnic, ki vam bodo pomagale izpopolniti vaše veščine.

Na eni od stojnic boste imeli priložnost spoznati tudi naš sistem – Lime Booking in se naučiti, kako lahko ta tehnološka rešitev izboljša vaše poslovanje. Poklepetali boste lahko z našimi svetovalci, iz prve roke prejeli informacije in morda bili deležni še kakšnega osvežilnega presenečenja. 😉 

Takole je izgledalo lani. 😁 Letos pa lahko pričakujete povsem prerojeno stojnico z eno pomembno stvarjo, ki bo ostala ista … 🍸

Se že veselimo vašega obiska!

 – Ekipa Lime Booking 💚

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Upam, da ti je bila prebrana vsebina všeč. 🙂

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!