Oskarji 2024: kozmetične skrivnosti zvezdnikov - Lime Booking

Oskarji 2024: kozmetične skrivnosti zvezdnikov

Kozmetične skrivnosti zvezdnikov pred Oskarji - Lime Booking
Je videz Hollywoodksih zvezdnikov samoumevno popoln ali je za tem kaj drugega? Berite dalje za njihove skrivnosti kozmetičnih tretmajev.

Več kot mesec po veličastnem dogodku – 96. Oskarjih, se svet še vedno odziva na bleščečo rdečo preprogo, na kateri so slavne osebnosti zablestele v svojih najboljših stilih. 

Ker gre za največji dogodek filmskega sveta v letu so zvezdniki vedno urejeni od A do Ž. Kaj pa drugega, ko je toliko kamer in fotoaparatov obrnjenih v njih?

A ni le to, kar nosijo, tisto, kar naredi vtis – mnogi opazovalci trendov pozorno spremljajo tudi njihov videz. In že res, da so vedno videti popolni, vendar ali je to samoumevno ali gre v to kaj več truda? 

V tem blogu bomo raziskali priprave zvezdnikov na dogodek kot so veliki Oskarji in njihove skrivnosti za popoln videz.

Kdaj začnejo zvezdniki svoje lepotne priprave za oskarje?

Po besedah Lydie Badie, ene vodilnih specialistk za rinoplastiko in kirurških posegov na obrazu v Veliki Britaniji, zvezdniki začnejo svoje lepotne priprave za oskarje že zelo zgodaj – nekateri celo že za božič!

“Sezona oskarjev je zanje zelo pomembna in se precej vznemirjajo zaradi tega,” je povedala za Yahoo UK. “Da izgledajo kar najbolje, se tretmaji začnejo tri mesece vnaprej.

“Nekateri celo rečejo: ‘Sovražim božič, ker se takrat začne režim priprav za Oskarje’.”

V dveh tednih pred dogodkom pa se začnejo tretmaji intenzivirati, pravi Badia.

“To so ponavadi kombinacija tehnik za spodbujanje kolagena, mikroigle in radijske frekvence – da res izboljšajo kolagen in napetost kože, ter nekateri tretmaji za zategovanje telesa, ki so vsi nekirurški, in jih izvajajo različne naprave in estetiki.”

Kozmetične skrivnosti zvezdnikov pred Oskarji - Lime Booking

Zadnji trenutek so tretmaji bolj osredotočeni na dobro počutje in ustvarjanje “sijaja” z negami obraza in vitaminskimi infuzijami. Te tretmaje je mogoče izvajati do dneva pred oskarji.

Razlog za začetek lepotnih priprav že tako zgodaj je, ker odlična koža potrebuje čas, pravi dr. Ahmed El Muntasar, nagrajeni kozmetični zdravnik.

Rutine za nego kože pred rdečo preprogo

Čeprav imajo vsi različne zahteve in skrbi za kožo, so nekatere rutine in tretmaji med zvezdniki praviloma priljubljeni.

Dr. Safa Al-Naher, direktorica klinike za zobno in obrazno estetiko Serene Dental, pravi da se zvezdniki, ki želijo delati na kakovosti svoje kože od znotraj, običajno odločijo za laserske tretmaje.

“Laserski tretmaji, kot je Indo dvig, ki lahko pomaga pri zategovanju kože, raztapljanju maščob, ki so pod kožo,” pravi. “Tudi površinski laserji, CO2 laserji, lahko pomagajo pri razbijanju brazgotin in splošno izboljšajo teksturo kože.”

Priljubljeni so tudi drugi tretmaji, kot so kemični pilingi in tretmaji za izboljšanje kože po posvetovanju s strokovnjaki za nego kože. Ti lahko “vidno spremenijo rezultate na vseh tipih kože”, pravi dr. Al-Naher.

Kozmetične skrivnosti zvezdnikov pred Oskarji - Lime Booking

V svoji praksi dr. El Muntasar pogosto izvaja načrte za nego kože, ki vključujejo tretinoin, predpisan retinol, in visoko koncentracijo vitamina C za akne in pigmentacijo.

Priljubljeni so tudi tretmaji za izboljšanje kože, kot so injekcije za zmanjšanje videza temnih kolobarjev ali vdolbin pod očmi s hialuronsko kislino, kot je MaiLi, ki jo lahko uporabimo tudi za ličnice, brado in čeljust.

Številni zvezdniki so tudi navdušeni nad obraznimi dvigi, pri katerih izboljšane tehnike in tehnologija naredijo, da so videti bolj naravni kot kdaj koli prej, pravi Badia. “Zdaj ni več tako očitno. Ni kot pred 20 leti, ko bi imeli tisti zategnjen, zamrznjen, zelo suh videz, ki ni bil zelo privlačen.”

Kaj lahko od tega odnesemo?

V skladu z bleščečimi lučmi rdeče preproge so se zvezdniki Oskarjev zavihteli v središče pozornosti, pri tem pa razkrili svoje lepotne skrivnosti in priprave za ta veličasten dogodek. Čeprav imajo dostop do najnovejših in najnaprednejših lepotnih tretmajev, se lahko tudi mi navdihnemo z njihovimi režimi za nego kože in lepoto. 

Zvestoba kakovostni kožni negi, vključno z retinolom in rednimi masažami obraza, lahko tudi nam pomaga doseči sijočo polt in brezhiben videz. Tako nas lahko oskarji ne le navdihnejo, ampak nas spodbudijo tudi k boljšemu in negovanemu videzu kože, ki bo blestel v vsaki priložnosti.

Vam je bil ta članek všeč? Preberite še ostale!

Na spletni strani Lime Booking so za vas izbrane le najbolj zanimive teme iz področij kozmetike, frizerstva, lepotnih trendov itd.

Lime Booking je sicer spletni sistem za naročanje strank, ki strankam salonov omogoča, da se na storitve naročijo kadarkoli in kjerkoli želijo preko spletne forme. Lastnikom salonov pa omogoča lažje poslovanje, več strank in več časa za to, da posvetijo svojim strankam.

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Upam, da ti je bila prebrana vsebina všeč. 🙂

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!