Decembrske posodobitve so tu! - Lime Booking

Decembrske posodobitve so tu!

1. 2FA (dvostopenjsko preverjanje pristnosti)

Preverjanje 2FA smo dodali kot dodatno varnost pri naročanju strank. S pomočjo 2FA preverjanja so vse telefonske številke vaših strank realne in potrjene. V koliko boste vklopili 2FA preverjanje, bo vsaka stranka, ki se prvič naroči pri vas, morala potrditi svojo telefonsko številko preko SMS žetona.

2. Funkcija ‘’Izbriši vse povezane termine’’

Ko se stranka naroči na več storitev, vendar se kasneje odloči, da želi odpovedati termin, se vsi termini na katere je bila naenkrat naročena lahko izbrišejo. S to spremembo je postopek izbrisa za vse zaposlene enostavnejši in učinkovitejši, zmanjša se število nepotrebnih korakov in morebitnih prekinitev delovnega procesa.

3. Funkcija ‘’Prestavi povezane termine’’

Imate stranko, ki je naročena na več storitev hkrati, vendar si čez nekaj dni premisli in želi priti drugi dan. Namesto, da vse termine izbrišete in ponovno napišete na drugi datum, termin samo prestavite in sledili bodo tudi drugi.

4. Funkcija ‘’Pošlji obvestilo’’

Ko zaposleni doda v koledar nov termin, lahko s funkcijo “pošlji obvestilo” obvesti stranko katero so dodali v koledar, da je naročena na termin. Z izbiro tega potrditvenega polja lahko zaposleni sprožijo samodejno pošiljanje obvestila, kar zagotavlja pravočasno komunikacijo in povečuje sodelovanje s strankami. Ta funkcija poenostavi postopek določanja terminov ter spodbuja učinkovito komunikacijo med zaposlenimi in strankami.

6. Odebeljenost črt na koledarju

Spremenili smo odebeljenost črt na koledarju, da je koledar bolj pregleden.

7. Dodajanje telefonske številke na lokacijo

Sedaj imate možnost dodati telefonsko številko svojega salona na lokacijo. V obvestilu lahko navedete telefonsko številko lokacije, če bi želeli, da vas stranka pokliče v salon.

Ekipa Lime Booking se vam kot vedno zahvaljuje za uporabo in za vaš doprinos pri razvijanju sistema. Še naprej se bomo trudili, da bomo z rednimi posodobitvami in dodajanjem funkcionalnosti izboljševali vaš proces naročanja, upravljanja in obveščanja strank!

Picture of Marcel

Marcel

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!