Pomladni trendi na področju barvanja las - Lime Booking

Letošnji pomladni trendi na področju barvanja las, ki navdušujejo

lime booking - pomladni trendi
Pomlad je tudi letos prinesla nove trende na področju barvanja las, ki vas bodo navdušili. Preberite, za katere barve frizerji menijo, da so pravi hit.

 

V pomladnih mesecih, ko narava ponovno oživi v svoji polni barvitosti, je čas za nove začetke in osvežitev. Vsako leto namreč prinaša nove možnosti in odtenke, ki krasijo modne piste in rdeče preproge in tudi letošnja pomlad pri tem ni izjema. 

Strokovnjaki celo napovedujejo, da nas čakajo eni izmed najbolj zanimivih trendov do zdaj, ki obetajo osvežitev, nad katero boste zagotovo navdušeni. 

Odkrijte, kateri barvni odtenki bodo tokrat krasili vaše lase in las vaših strank, ter se prepustite pomladnim spremembam.

Vroča rdeča

Še eden izmed priljubljenih koloristov slavnih, Jacob Schwartz, pravi, da bodo živahni odtenki rdeče to pomlad eni izmed najbolj priljubljenih. 

 

Pri tem pa opozarja, da če razmišljate o spremembi in želite slediti temu trendu, morate imeti v mislih, da so to odtenki, ki zahtevajo kar nekaj vzdrževanja in pogoste obiske salone. 

Svetuje, da vsaj vsake štiri do šest tednov osvežite barvo, saj rdeča barva na laseh hitro zbledi. 

pomladni trendi - Lime Booking
Vir: Getty images

Teddy bear blonde

Hit letošnje pomladi bo brez dvoma tudi teddy bear blonde ali bronde barva, ki je mešanica med rjavo in blond.

Tudi Cunningham pravi, da opaža več strank, ki povprašujejo po popolni mešanici teh dveh odtenkov. Pričakuje pa, da bodo prevladali bogatejši in globlji toni bronde.


Opazili pa smo, da je ta trend že osvojila priljubljena pevka in igralka Zendaya, izgleda res odlično, kajne?

Vir: Getty images

Živahna siva

 

Siva barva je postala simbol elegance in samozavesti, zato ni presenetljivo, da je tudi letos med najbolj priljubljenimi trendi. Ta barva je še posebej priljubljena med tistimi, ki si želijo naraven in brezčasen videz. 

 

Ali ste vedeli, da je siva barva las postala še posebej priljubljena v času pandemije, ko je bil obisk frizerjev nekoliko otežen? 

Vir: Getty images

Platinasto blond

Trend platinasto blond barve las je že jeseni začela priljubljena pevka Beyonce.   Takoj se je vedelo, da bo ta odtenek zelo “in” tudi to pomlad in poletje. 

 

Popoln je predvsem za tiste, ki so že preizkusili tople blond odtenke in iščejo nekaj drznejšega. 

 

Ljubitelji tega trenda pa ne smejo pozabiti, da so za ohranjanje tega odtenka priporočljivi pogosti obiska frizerja in pa uporaba vijoličnega šampona

Vir: Getty images

Bogata rjavolaska

Priznana frizerja Schwartz in Perry pravita, da bo odtenek “bogata rjavolaska”, ki je bil priljubljen že preteklo letos, nadaljeval svojo vladavino tudi to pomlad. 

 

Trend bogate rjavolaske, imenovan tudi “Rich Brunette”, je namreč v svetu barvanja las postal pravi hit. Ta trend združuje večplastne odtenke rjave barve z izjemno globino in sijajem, kar ustvarja prefinjen in eleganten videz. 

 

Bogata rjavolaska pogosto vključuje tople tone, kot so čokolada, karamela in oreščki, ki dodajo toplino vašim lasem in ustvarijo izjemno naraven ter glamurozen videz. 

 

pomladni trendi - lime booking
Vir: Getty images

Ne glede na to, za kateri letošnji trend se odločite, je pomlad popoln čas, da izrazite svojo edinstvenost in odkrijte, kako lahko s pravilno izbrano barvo las popestrite svoj vsakdanji videz.

Vam je bil ta članek všeč? Preberite še ostale!

Na spletni strani Lime Booking so za vas izbrane le najbolj zanimive teme iz področij kozmetike, frizerstva, lepotnih trendov itd.

Lime Booking je sicer spletni sistem za naročanje strank, ki strankam salonov omogoča, da se na storitve naročijo kadarkoli in kjerkoli želijo preko spletne forme. Lastnikom salonov pa omogoča lažje poslovanje, več strank in več časa za to, da posvetijo svojim strankam.

 

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!