Kako ustvariti pustno vzdušje v vašem salonu? - Lime Booking

Kako ustvariti pustno vzdušje v vašem salonu?

Pustno vzdušje v salonu - pustna ponudba
Bliža se pust, ki bo odgnal zimo in prinesel pomlad, zato je čas, da tudi v svojem salonu poskrbite za nepozabno pustno vzdušje.

Ali se tudi vi veselite pusta, ki naj bi odganjal zimo in priklical pomlad? Pustno soboto in torek bomo letos praznovali 10. in 13. februarja, zato so v nekaterih mestih priprave na pustne povorke že v polnem teku. Ampak zakaj bi se pustne norčije odvijale le na prostem, ko pa lahko tudi v vašem salonu ustvarite pravo pustno vzdušje in s tem razveselite svoje zaposlene in stranke. Tematska dekoracija

Prvi korak pri tem, da ustvarite pustno vzdušje v salonu je tematska dekoracija. Razmislite o uporabi pisanih balonov, pustnih okraskov, trakov in drugih dodatkov, ki bodo brez dvoma popestrili vaš salon. Uporabite lahko tudi svetleče luči in barvne LED lučke za še dodatno veselje in pustno vzdušje.  

Pustno vzdušje v salonu - tematska dekoracija

Sladka popestritev za pravo pustno vzdušje

Ena izmed dobrot, ki nikakor ne sme manjkati v pustnem času, so brez dvoma krofi. Svojim strankam jih lahko na pust ali v času pustnega tedna ponudite ob kavi ali čaju. Ta majhna gesta bo brez dvoma razveselila marsikatero stranko.

Pustno vzdušje v salonu - krofi - sladka popestritev

Popust za našemljene stranke

Za pustno vzdušje v salonu pa ne rabite poskrbeti le lastniki salonov, ampak lahko v to vključite tudi stranke. Eden izmed načinov je ta, da strankam, ki bodo na svoj termin prišle našemljene, date popust na storitev. 

V primeru, da se boste odločili za popust za tiste stranke, ki bodo prišle našemljene, je pomembno, da jim to tudi pravočasno sporočite. To lahko storite na družbenih omrežjih in s tem mogoče privabite še kakšno novo stranko ali pa jim sporočite preko e-novic.

Pustna ponudba

Kaj pravite na to, da bi v pustnem času svojo ponudbo še dodatno popestrili in dodali posebne pustne storitve? V tem času je namreč veliko pustovanj in ostalih pustnih zabav, zato je kot nalašč, da za kratek čas med storitve dodate tudi pustno ličenje oziroma šemljenje ali urejanje frizure. Tako boste lahko še dodatno pokazali svojo kreativnost, stranke pa se končno ne bodo več rabile same doma mučiti z ustvarjanjem pustnih »lookov«.

Pustno vzdušje v salonu - pustna ponudba

Zdaj pa hitro razmislite, v kaj se boste našemili vi in ne odlašajte več z nakupom dekoracije, saj bo pust kmalu tu. Predvsem pa vam svetujemo, da se prepustite vaši kreativnosti in ustvarite nepozabno pustno vzdušje, ki bo vsem prineslo smeh in veselje, ki se ga bodo še dolgo spominjali.

Vam je bil ta članek všeč? Preberite še ostale!

 

Na spletni strani Lime Booking so za vas izbrane le najbolj zanimive teme iz področij kozmetike, frizerstva, lepotnih trendov itd.

Lime Booking je sicer spletni sistem za naročanje strank, ki strankam salonov omogoča, da se na storitve naročijo kadarkoli in kjerkoli želijo preko spletne forme. Lastnikom salonov pa omogoča lažje poslovanje, več strank in več časa za to, da posvetijo svojim stranka

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!