Intervju s Tjašo Jerman Flerin iz salona Glow up - Lime Booking

Intervju s Tjašo Jerman Flerin, kozmetičarko in lastnico Salona Glow Up

Intervju z Tjašo Jerman Flerin - Lime Booking
Opravili smo intervju s Tjašo Jerman Flerin, kozmetičarko in lastnico salona Glow Up by Tjaša, ki uporablja sistem za naročanje strank Lime Booking.

Tjaša Jerman Flerin je kozmetičarka iz Ljubljane, ki v Črnučah vodi svoj Salon Glow Up za podaljševanje trepalnic in nohtov. Od aprila 2023 je ena od zadovoljnih uporabnic sistema za naročanje Lime Booking, preko katerega vodi evidenco terminov in strank, zagotavlja strankam spletno naročanje in jih o terminih avtomatsko obvešča.

Pred uporabo sistema za naročanje so v Salonu Glow Up naročanje opravljali na tradicionalen način in termine zapisovali kar v zvezke, kar pa se je kmalu izkazalo za zamudno in neučinkovito.

Da bi izvedeli kaj o prehodu na spletno naročanje in uporabi Lime Booking meni Tjaša, smo jo obiskali v salonu in z njo opravili kratek intervju.

Intervju z Tjašo Jerman Flerin - Lime Booking

“Sedaj smo zadovoljni z Lime Booking.”

Ko smo Tjašo povprašali o tem kaj meni o sistemu za naročanje Lime Booking je odgovorila: “Pred Lime Booking naročanjem smo sprobali še nekatere druge sisteme, ampak nam načeloma niso toliko ustrezali, saj niso bili prilagodljivi. Sedaj smo zadovoljni z Lime Booking.”

V spodnjem videu si lahko pogledate več o tem kdo je Tjaša, zakaj je postala kozmetičarka, kaj meni o spletnem naročanju in kaj o Lime Booking-u. Prijetno gledanje vam želimo.

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Upam, da ti je bila prebrana vsebina všeč. 🙂

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!