Intervju z Anjo iz salona Studio Trepka - Lime Booking

Intervju z Anjo Frankovič, kozmetičarko in lastnico Studio Trepka

Intervju z Anjo Frankovič iz salona Studio Trepka - Lime Booking
Odkrijte kdo je Anja Frankovič, s kakšnimi izzivi se srečuje pri vodenju svojega salona in kako ji pri tem pomaga Lime Booking.

Od aprila 2023 je ena od zadovoljnih uporabnic sistema za naročanje Lime Booking, preko katerega vodi evidenco terminov in strank, zagotavlja strankam spletno naročanje in jih o terminih avtomatsko obvešča.

Pred uporabo sistema za naročanje so v Studio Trepka naročanje opravljali na tradicionalen način in termine zapisovali v knjigo, kar je včasih rezultiralo tudi v prihodu dveh strank hkrati. 

Da bi izvedeli kaj o prehodu na spletno naročanje in uporabi Lime Booking meni Anja, smo jo obiskali v salonu in z njo opravili kratek intervju.

Studio Trepka - Lime Booking

“Stranke se lahko naročijo 24/7.”

Ko smo Anjo povprašali o tem kaj meni o sistemu za naročanje Lime Booking je odgovorila: 

“Lime Booking je super, saj se lahko stranke naročijo 24/7, kadar želijo. Ne potrebujejo me nič kontaktirati, samo poklikajo in imajo takoj termin. Jaz nimam nevmesnih klicev. Ne rabim zapustiti stranke. Tako da res je super.”

V spodnjem videu si lahko pogledate več o tem kdo je Anja, zakaj je postala kozmetičarka, kaj meni o spletnem naročanju in kaj o Lime Booking-u. Prijetno gledanje vam želimo.

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Upam, da ti je bila prebrana vsebina všeč. 🙂

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!