Zakaj je vodenje salona lažje z Lime Booking - Lime Booking

3 razlogi, zakaj je vodenje salona lažje z aplikacijo Lime Booking

vodenje salona - Lime Booking
Vodenje salona je brez dvoma enostavnejše in bolj uspešno z aplikacijo Lime Booking, ki navdušuje številne lastnike salonov v Sloveniji in tujini.

Vodenje salona je velik izziv, ki zahteva nenehno pozornost, delo in skrb za različne vidike poslovanja, od naročanja in obveščanja strank, organizacije dela do spremljanja analitike. 

Vse te naloge in še marsikaj drugega je potrebno opraviti, da salon posluje uspešno, dosega želene rezultate, stranke pa se z veseljem vračajo. 

Marsikateri lastniki salonov so se zato odločili za rešitev, ki jim je v pomoč pri številnih izzivih in nalogah, vezanih na vodenje salona. V mislih imamo seveda napredno aplikacijo Lime Booking, brez katere si sploh ne morejo več predstavljati njihovega poslovanja.

V nadaljevanju boste izvedeli, zakaj je vodenje salona tako enostavnejše z aplikacijo Lime Booking. 

Prihranek časa z avtomatskimi SMS obvestili

Lime Booking ne prihrani časa le pri organizaciji dela in naročanju na termine, ampak tudi pri komunikaciji s strankami, za katero saloni porabijo tudi do 10 ur tedensko na zaposlenega. 

Pri tem so jim v veliko pomoč avtomatska SMS obvestila, ki imajo na voljo izjemno fleksibilne nastavitve avtomatskega obveščanja. Vsebina je lahko za vsako storitev drugačna ter omogoča obvestila ob potrditvi termina, prenaročanju, odpovedih in obveščanju uporabnikov o tem, kdaj se kdo naroči. 

Tako se lahko lastniki salonov bolj osredotočajo na druge pomembne vidike vodenja salona, kot so izboljšanje in širjenje ponudbe, motivacija zaposlenih in razna izobraževanja, ki pripomorejo k razvoju salona.  

vodenje salona - lime booking

Enostavno naročanje strank

Ali ste vedeli, da se kar 40% strank na termine naroča izven delovnega časa salona? Zato je preprosto naročanje preko spleta ena izmed mnogih naprednih funkcij, nad katero so navdušeni tako lastniki salonov kot tudi stranke. To jim omogoča, da si lahko kjerkoli in kadarkoli, tudi izven delovnega časa, kar same izberejo termin, ki jim ustreza. 

Lastniki salonov in zaposleni se lahko poslovijo od neskončnih telefonskih klicev in nenehnega odpisovanja na sporočila. 

Tako ne rabijo biti nenehno na voljo in lahko ta čas namenijo strankam in ostalim opravilom, ki pripomorejo k uspešnemu delovanju ter poslovanju salona.

vodenje salona - lime booking

Vodenje salona ne more biti uspešno brez dobre organizacije dela

Dobra organizacija dela je brez dvoma ključnega pomena za uspešno vodenje salona. 

Na srečo pa lahko tudi to prepustite aplikaciji Lime Booking, ki omogoča, da imate na enem mestu popoln pregled nad vašim poslovanjem. To zajema pregled nad prostimi in zasedenimi termini ter informacijami o vaših strankah. 

Poleg tega pa vam je v pomoč tudi pri vodenje evidence zaposlenih, saj lahko ustvarite urnik, v katerega dodajate pavze, malice in bolniške.   

vodenje salona - lime booking

 

Lime Booking ponuja celovito rešitev za vodenje salona, ki vključuje napredne funkcije, kot so avtomatska SMS obvestila, enostavno naročanje strank, organizacija dela in še veliko več. 

Lastniki pa se lahko zato zaradi celotne optimizacije poslovanja osredotočijo na vodenje in ustvarjanje najboljše izkušnje za svoje stranke. 

 

Če bi tudi vi radi izboljšali učinkovitost in uspešnost vašega salona, obiščite našo spletno stran ali nam pišite na info@lime-booking.si.

Vam je bil ta članek všeč? Preberite še ostale!

Na spletni strani Lime Booking so za vas izbrane le najbolj zanimive teme iz področij kozmetike, frizerstva, lepotnih trendov itd.

Lime Booking je sicer spletni sistem za naročanje strank, ki strankam salonov omogoča, da se na storitve naročijo kadarkoli in kjerkoli želijo preko spletne forme. Lastnikom salonov pa omogoča lažje poslovanje, več strank in več časa za to, da posvetijo svojim strankam.

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!